Beweegintake

SportID Nieuwegein is dé plek waar je terechtkunt voor bewegen in de buurt. Of je nu jong bent of oud, een ervaren sporter of een beginner: in ons sport- en beweegaanbod zit altijd iets wat bij je past. De activiteiten die we ontwikkelen, voeren we uit samen met verschillende organisaties in Nieuwegein. Een toernooi, vierdaagse of workshop bijvoorbeeld. Zo is het gemakkelijk om kennis te maken met verschillende vormen van sport en bewegen. En als je regelmatig sport en beweegt, dan zit je lekkerder in je vel!

Wil je (meer) gaan sporten maar weet je niet waar? Of weet je niet goed welke sport bij je past? Kom dan naar de beweegintake. De buurtsportcoach beantwoordt hier al je vragen over sport en bewegen in Nieuwegein. Jong en oud, mensen met en zonder beperking: iedereen is van harte welkom. Ook als je bijvoorbeeld een goed idee hebt voor een leuke sport of evenement. Een beweegintake is gratis.

Stuur ons een berichtje via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op na het ontvangen van het formulier. Wil je zelf nog wat meer informatie online bekijken? Vul de sportwijzer in!