DE NOC*NSF NATIONALE SPORTWEEK IN NIEUWEGEIN

Sport doet iets met je. Sport en bewegen bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport en bewegen betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs en verenigingen spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. Samen sporten en bewegen draagt bij aan onze gezondheid. Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk.

Met de NOC*NSF Nationale Sportweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier in sport en bewegen. We gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Van 17 tot en met 26 september 2021 zetten dit jaar honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Zo ook in Gemeente Nieuwegein, voor de derde keer Host City van de Nationale Sportweek. 

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met de buurtsportcoaches van SportID via