WELKOM! WIJ ZIJN VERBINDION

Het organiseren, faciliteren en realiseren van mogelijkheden om te sporten en bewegen, is wat we doen en waar we goed in zijn. We doen ons werk met veel passie en het is onze ambitie om toonaangevend te zijn in de regio als het op sport en bewegen aan komt. We willen mensen verrassen en hun verwachtingen overtreffen. Elke dag weer. We werken vanuit onze dochterondernemingen Sport- en Evenementencomplex Merwestein en Sport ID Nieuwegein voor mensen van verschillende afkomst, culturen, religies en leeftijden. Daarom bieden we ook een diversiteit aan diensten aan. Want iedereen is welkom en iedereen doet mee! De menselijke maat is bij ons belangrijk en gaat hand in hand met de verantwoordelijkheid voor een gezonde financiële bedrijfsvoering. Dit alles maakt van Verbindion een inspirerende en energieke verbinder.

Onze naam zegt het al: wij zijn er om de mensen in Nieuwegein met elkaar te verbinden. En wat is een betere manier om mensen bijeen te brengen dan met sport en beweging? Elkaar ontmoeten is zo niet alleen gezellig maar ook gezond. Verbindion maakt leuke en positieve ontmoetingen graag mogelijk tijdens wekelijkse bijeenkomsten én bijzondere evenementen. Dienstbaar, gepassioneerd én op een toonaangevende manier.

Bezoek onze website www.verbindion.nl

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met de buurtsportcoaches van SportID via